ZBOG PRITISKA OKOLINE: Ana Bekuta ostavila sina u domu za nezbrinutu decu!

Pevačica je naslednika rodila sa samo 17 godina u vanbračnoj vezi. Taj period je, kaže, najteži u životu. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala.

I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno bolelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

- Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih - rekla je Bekuta za magazin "Star".

- Svakog vikenda putovala sam da vidim Igora, koji bi mi se smešio u krevetiću, nepogrešivo me poznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u noszdrvama i otisak njegovih majučnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - rekla je Bekuta.

Izvor: alo.rs, Star magazin

Pogledajte još