ŠABANU DOZLOGRDILA KOLEGINICA: Aleksandra Radović se samo pravi, pevala je po svadbama!

Naime, sve ih vređaju komentari Aleksandre Radović koja je nekoliko puta napomenula da ne voli narodnu muziku i na taj način vređa ostale kolege iz žirija.

Međutim, i Šabanu je dozlogrdilo pa je odlučio da progovori.

- Ja sam od nekih prijatelja čuo da je ona pevala na nekim svadbama a svi znamo da se na svadbama ne pevaju pop pesme. Znači morala je da zna i narodnjake. A što se sad ona malo ograđuje o narodnjake, to je već nekako nepošteno sa njene strane. Ipak je ona među nama ostalima koji smo narodnjaci i nikada ne osuđujemo pop muziku, čak i glasamo vrlo svesrdno kada neko peva tu vrstu muzike koju ona peva, i zaista odlično peva - rekao je on a onda dodao:

- Plašim se da ona gleda da se time brani od nas a nema baš nikakvog razloga jer mi ne šikaniramo i ne podcenjujemo vrstu muziku koju ona voli. Tako da, ne znam zbog čega ona kaže da ne voli kad svi dobro znamo da veselja bez narodne muzike nema.

Šaban je dodao i da nema ništa protiv svoje koleginice ali da smatra da njeno ponašanje nije u redu.

- Nemam baš ništa protiv nje sem što je nepoštena prema nama da se šikanira i u nekim komentarima pominje u lošem kontekstu. Ja bih bio sto puta iskreniji kada bih rekao da ne volim njenu muziku jer ja to zaista i ne slušam.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.