JELENA GOLUBOVIĆ SMUVALA BIZNISMENA: Imali smo SEKS na krovu zgrade! Pamtiću to dok sam živa!

Naime, nakon što ju je ostavio profesor Daut Daša Kalač, Jelena je rešila da se vrati biznismenu sa Kipra, sa kojim je davno imala romansu.

- Ne bih još da otkrivam njegovo ime, ali on je jedan od najuspešnijih privrednika na Kipru. Upoznala sam ga pre oko 20 godina na letovanju sa ocem, međutim tada sam bila veoma mlada i nisam želela ništa ozbiljno. U to vreme ja sam bila student i želela sam najpre da završim školovanje, međutim kasnije su nam se putevi razišli. On je bio tamo, a ja u Kijevu. Pre oko mesec dana smo stupili u kontakt i rešili da se ponovo vidimo i obnovimo staru vezu. Od tada se čujemo svaki dan, a ja sam već kupila kartu i za desetak dana putujem kod njega na Kipar. Zajedno ćemo provesti praznike i tome se baš radujem - rekla je Jelena i dodala da je sa bizmismenom imala seks koji će pamtiti dok je živa.

- Sećam se svakog trenutka koji smo proveli zajedno. Prvi put smo vodili ljubav na krovu jedne zgrade, a tu noć ću pamtiti celog života. Svakoj devojci bih poželela da to doživi i neizmerno sam srećna što ćemo se ponovo videti i nastaviti tamo gde smo stali pre 20 godina - završila je Jelena.

Izvor: Pink

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.