Dragana Mirković ISKRENO o odnosu sa pokojnim Ninom!

Nino je preminuo 2007. godine, a tek danas se saznaju neki intimniji detalji o njegovom životu i odnosu sa kolegama.

Spekulisalo se da je Dragana Mirković pomogla pevaču u njegovoj karijeri, te da ga je baš ona "probila" na estradu a on ju je smatrao svojom ikonom.

Njegova ćerka Sandra Rešić koja je trenutno u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" izrazila je želju da upozna Draganu, a kada je pevačica čula to, oči su joj se napunile suzama pa je otkrila ono što se do sada nije znalo.

- Da. Nažalost nisam uspela da je upoznam jer je živela vani. Činjenica je da sam ja bila neko ko je pomogao Ninu da snimi svoj prvi CD i nastavila koliko sam ja mogla, naravno, da mu pomažem. Mada je on to zasluživao. Ali ne mogu da kažem da to nije vredelo, da kažem da sam pomagala nekom ko nije vredeo. On je zaista vredeo, i kao pevač i imala sam taj osećaj 'ovaj čovek će se svideti ljudima' i tako je i bilo. Meni je bilo zadovoljstvo stvarno, i bio je gost na mojim solističkim koncertima i turnejama - rekla je Dragana.

Pevačica je otkrila i kako se osećala u trenucima kada je čula da je pevač preminuo.

- Nažalost, on je vrlo mlad umro. Nekako je sve bilo prebrzo. Kao da je se za jedan dan sve desilo. Kada sam čula ostala sam u šoku. Poslala sam venac iz Beča, sa poslednjim pozdravom i neki prijatelji su odnoli to. Mnogo mi je drago zbog njegove ćerke. Ona je divna. Javila se čak u DM produkciju i poslala neke njegove snimke koje nismo imali i to uz poruku: "Hvala vam puno što niste zaboravili mog oca". Ne možete da zamislite kako mi je bilo. Bila sam mnogo srećna što je primetila da puštamo njegove spotove, a ja to radim iz srca. Iskreno se nadam da će i ona uspeti u svojoj karijeri - otkrila je pevačica.

Inače, Dragana je sa Ninom snimila duetsku pesmu "Divlja devojka" koja se na pevačicinom albumu našla 1995. godine.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još