Hrvatska "Ljepota & Zdravlje" proslavila 100. broj!

Ovaj veliki jubilej podržala su i brojna poznata lica: Jelena Rozga, Antonija Blaće, Antonija Stupar Jurkin, Edita Misirić, Anita Dujić, Vanda Winter, Renata Sopek, Fran, Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš, Boudoir, Diana Viljevac, Viktor Drago, Tihana Harapin Zalepugin, Twins, Matija Vuica i Jurica Popović, Nevena Rendeli, Elfs, Marta Cerovečki, Matko Knešaurek, Jelena Holec, Martina Podgorski i brojni drugi.

jelena-rozga-2

U 100 brojeva postojanja časopis Ljepota&zdravlje etablirao se u lidera u segmentu ženskih mesečnika u Hrvatskoj pa je već dugi niz godina najprodavaniji ženski mesečnik u Hrvatskoj po podacima ABC Hrvatska, najčitaniji ženski mesečnik po drugim istraživanjima, a prodaja mu i dalje raste.

"Od šestog broja Ljepote&zdravlja kada je započela moja Lj&Z priča do danas vrijeme je proletjelo. Toliko puno truda, rada, zanimljivih akcija i divnih izdanja je iza nas a sve zahvaljujući fantastičnom timu koji stoji iza časopisa i kojem od srca zahvaljujem na entuzijazmu i srčanosti koju pokazuju iz mjeseca u mjesec", izjavila je je glavna urednica Ljepote&zdravlja Martina Požgaj.

Atmosferu na proslavi začinio je bend "Mangroove", kao i legendarni Boris Kosmač kao domaćin večeri. Zvanice su imale svečanu priliku da pogledaju izložbu "Orašar" Muzeja za umjetnost i obrt i popiju koktel "Ljepota&zdravlje" po receptu Marina Nekića.

andrijana-subotia-pjaj%c6%92ik

anita-dujia

antonija-blaae

antonija-stupar-jurkin-i-edita-misiria-vrkljan

diana-viljevac

efls

igor-barberia

jelena-holec

jurica-popovia-i-matija-vuica

lana-klingor-mihia-2

marta-cerove%c6%92ki

martina-%c2%bci%c6%92ko-karapetria-i-morana-sara%c6%92evia

matko-i-anica-knetaurek

nenad-korkut

nevena-rendeli

nikola-grbin-2

nina-mia-%c2%bciket-i-miran-kurspahia

renata-sopek-2

tihana-harapin-zalepugin

twins

vanda-winter

viktor-drago-i-sla-ana-divjak

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.