ODLUČIO DA STANE NA LUDI KAMEN: Ženi se Viktor Savić!

Budući mladenci već uveliko pripremaju svadbeno veselje koje će se razlikovati od onih tradicionalnih koje nalažu srpski običaji.

- Već su počeli sa pripremama svadbe. Oni su zamislili da to bude žurka na kojoj će okupiti rodbinu i prijatelje jer ipak žele da naprave veselje po svom ukusu, a da to ne bude klasična srpska svadba. Početkom aprila biće organizovana svadba, a oni su već odabrali mesto gde će se održati žurka. Buduća mlada već je odabrala dugu haljinu koju će nositi taj dan, dok Viktor još nije smislio šta će obući - priča naš dobro obavešten izvor i otkriva da budući mladenci ne žele raskoš i luksuz.

- To će više delovati kao tinejdžerska proslava i izlazak u neki dobar klub - otkriva izvor blizak paru, koji dodaje da je njihova ljubav počela početkom godine kada su se sreli u noćnom provodu, ali i da svih ovih meseci ljubav vešto kriju od javnosti.

- Teodora studira na Fakultetu dramskih umetnosti i na trećoj godini je odseka filmske i televizijske produkcije. Zajedno su letos bili na festivalu Egzit, ali niko nije verovao da je ta ljubav između njih toliko jaka da će opstati. Oboje su srećni i zaljubljeni, a sa nestrpljenjem iščekuju venčanje. Njihovi roditelji su se upoznali, a Teodora i Viktor uskoro planiraju da započnu zajednički život - završava izvor za "Blic".

Viktor Savić nije bio dostupan za komentar, dok je njegova buduća supruga Teodora Miljković kroz osmeh rekla:

- Ne smem ništa da vam kažem - rekla je za "Blic".

Iako je nedavno napunila dvadeset jednu godinu, ona se oprobala kao glumica u seriji "Budva na pjenu od mora", a o vezi sa popularnim beogradskim zavodnikom dugo čak ni prijateljima nije govorila.

Pre Viktora, Teodora je bila u vezi sa Nikolom Šoćom, inače jako dobrim drugom Viktora Troickog.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.