PEVAČICA OTVORENO: Da mogu da vratim vreme, nikad ne bih bila Lepa Brena!

Raspad Jugoslavije, ratno stanje, ekonomska kriza, verska i nacionalna mržnja koju je osetila na svojoj koži, otmica sina... sve to je ostavilo trajne posledice na najvećoj balkanskoj zvezdi od kojih i danas sva zadrhti.

Nakon svega što je preživela, kad bi se ponovo rodila, keže da ne bi poželela da bude najveća zvezda na Balkanu.

- Ne mogu da verujem ljudima koji su prošli naporan put u životu i onda kažu, "Ja bih opet ponovo". Kad bih se opet rodila, nikad ovo ne bih radila. Ne samo kao Lepa Brena, već kao predsednik ili kraljica sveta. Teško je i naporno za ženu da bude i supruga i poslovna žena. Decu na interesuje uspešna mama koja pravi karijeru pevačice i dobro zarađuje. Da mogu da vratim vreme, nikad ne bih bila Lepa Brena - kaže pevačica ua Kurir Stars.

Ubrzo nakon udaje za Bobu sve je krenulo nizbrdo. Počeo je rat, nastao je raskol između bratskih nacija.

- Kad smo se mi venčali, Lepa Brena je izbrisana sa ovih prostora. Više nikome nisam bila potrebna i nikome nisam bila dobra. Zato što su se svi golubovi preletači odjednom identifikovali sa svojom verom i nacionalizmom, a ja sam bila okačena na stub srama, kao najveća balkanska zvezda, koja je imala popularnost kao Tito. Svi su želeli da me razvlače u blatu, da brišu đonove o mene, da mi izbrišu ime, sve što sam stekla. Nisam bila dobra u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj jer sam bila Jugoslovenka. Za mene je Jugoslavija predstavljala kosmopolitizam, to je bila država čijem se predsedniku klanjao ceo ceo svet - rekla je Brena sa setom u glasu.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još