GODINE KOJIH SE RADO SEĆA: Crvenokosa Ceca peva "Kukavicu" i predstavlja novi album (VIDEO)

Rano je počela da nastupa i peva i to u pratnji oca. Sa samo 14 godina letujući u Utjehi na moru, čuo je i zapazio Mirko Kodić (harmonikaš i kompozitor) i to je, kako sama kaže, bio sudbinski trenutak. Usledio je legendarni "Cvetak zanovetak", za koji je tekst napisao Doca Ivanković, a muziku i aranžman Mirko Kodić. Tom pesmom Ceca je pobedila na sarajevskoj "Ilidži" 1988. godine i dobila prvu nagradu publike. Ostalo je istorija!

Na putu ka zvezdama gostovala je na svim gledanim televizijama i popularnim emisijama tog vremena.

Pogledajte Cecino gostovanje u emisiji "Muzička kutija" autorke i voditeljke Nataše Ilić, u kojoj je premijerno otpevala "Volela sam volela", predstavila novi album, pričala o saradnji sa Oliverom Mandićem i pesmi "Mesec, nebo, zvezdice".

Godine 2001. objavila je album "Decenija", a dan posle svog dvadeset devetog rođendana (15. jun 2002.) napunila je "Marakanu". Podaci govore da je na koncertu bilo više od 80.000 ljudi, atmosfera je bila uzavrela, a koncert je trajao preko tri sata. Koncert na Ušću 2006. se takođe pamti i prepričava.

Ceca definitivno ume sa publikom i magija na ovakvim koncertima deluje toliko stvarno da je skoro pa opipljiva!

Pogledajte insert iz emisije "Muzička kutija" NS plus 1994. godine u kojem je prikazan Cecin nastup pred prepunim stadionom u Crvenki na humanitarnom koncertu na kom su se pojavila najveća estradna imena (Lepa Brena, Dragana Mirković, Džej, Miroslav Ilić, Marinko Rokvić, Zorica Brunclik, Šaban Šaulić...).

Pogledajte još