GODINE KOJIH SE RADO SEĆA: Crvenokosa Ceca peva "Kukavicu" i predstavlja novi album (VIDEO)

Rano je počela da nastupa i peva i to u pratnji oca. Sa samo 14 godina letujući u Utjehi na moru, čuo je i zapazio Mirko Kodić (harmonikaš i kompozitor) i to je, kako sama kaže, bio sudbinski trenutak. Usledio je legendarni “Cvetak zanovetak”, za koji je tekst napisao Doca Ivanković, a muziku i aranžman Mirko Kodić. Tom pesmom Ceca je pobedila na sarajevskoj “Ilidži” 1988. godine i dobila prvu nagradu publike. Ostalo je istorija!

Na putu ka zvezdama gostovala je na svim gledanim televizijama i popularnim emisijama tog vremena.

Pogledajte Cecino gostovanje u emisiji “Muzička kutija” autorke i voditeljke Nataše Ilić, u kojoj je premijerno otpevala “Volela sam volela”, predstavila novi album, pričala o saradnji sa Oliverom Mandićem i pesmi “Mesec, nebo, zvezdice”.

Godine 2001. objavila je album “Decenija”, a dan posle svog dvadeset devetog rođendana (15. jun 2002.) napunila je “Marakanu”. Podaci govore da je na koncertu bilo više od 80.000 ljudi, atmosfera je bila uzavrela, a koncert je trajao preko tri sata. Koncert na Ušću 2006. se takođe pamti i prepričava.

Ceca definitivno ume sa publikom i magija na ovakvim koncertima deluje toliko stvarno da je skoro pa opipljiva!

Pogledajte insert iz emisije “Muzička kutija” NS plus 1994. godine u kojem je prikazan Cecin nastup pred prepunim stadionom u Crvenki na humanitarnom koncertu na kom su se pojavila najveća estradna imena (Lepa Brena, Dragana Mirković, Džej, Miroslav Ilić, Marinko Rokvić, Zorica Brunclik, Šaban Šaulić…).

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.