NAKON MEDIJSKE PAUZE VESNA TRIVALIĆ OTKRIVA: Sada sam samo supruga i majka!

Posle 24 godine, koliko je prošlo od premijernog prikazivanja filma “Mi nismo anđeli” u kojem smo Vesnu i Nikolu Koja gledali u neponovljivom tandemu Nikola i Violeta, ovaj glumački spoj ponovo zasmejava srpsku publiku, i to u glumčevom rediteljskom prvencu “Stado”.

Vesna je srećna što je zbog uloge Vide ponovo među svojim narodom, a za “Blic” otkriva kako je živeti u otmenom i luksuznom Dubaiju, koji je poslednjih godina omiljena destinacija srpskih turista, ali i radnika.

Ja u Dubaiju – to je sticaj okolnosti jer je moj suprug službeno tamo. Živim kao što bih živela u bilo kom gradu, kao što sam živela ovde. Majka sam i supruga. Sve je isto, samo što više ne radim. Posvećena sam sinu i suprugu – rekla je Vesna i priznala da je u Dubaiju stekla nova prijateljstva.

Ima tamo dosta naših ljudi. Provodim vreme sa porodicom i sa prijateljima, ali više ne radim. Nisam tamo glumica – dodaje Vesna.

S obzirom na to da glumica retko govori o svom privatnom životu, te da se vrlo malo zna o njenom suprugu Nenadu Panduroviću i sinu Nikoli, ona je ipak rešila da sa čitaocima podeli detalje svog porodičnog života. Sin je, kako kaže, krenuo njenim stopama, ali iz potpuno drugog ugla.

On je filmofil. Voli da gleda filmove i mislim da je sa 12 godina dobar kritičar. Mnogo puta me iznenadi kada analizira neke scene koje pogleda. Ipak, gluma ga ne zanima. On je okrenut nauci i šahu. To mu je sada novi hobi. Time se bavi poslednjih godina – kroz osmeh poručuje glumica koja je svojim humorom i besprekornim talentom obeležila mnoge domaće komedije i humorističke serije.

Cakana iz kultne serije “Otvorena vrata” ističe da nije bilo šanse da se ne pojavi u filmu Nikole Koja, iako je od glume digla ruke.

Sve me je privuklo. Scenario, reditelj, ekipa. Bilo je savršeno dok smo radili na stvaranju filma “Stado”. Mi se svi poznajemo dugi niz godina i prijateljstva su nastala iz profesionalne saradnje – kaže Vesna.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.