NAJLEPŠE PRIČE IZ “COCA-COLA UŠĆE ČAROBNOG GRADA”: Katarina Radivojević u ulozi Male sirene

Najmlađi će i narednih nedelja imati priliku da uživaju u najlepšim pričama iz “Coca-Cola UŠĆE Čarobnog grada” koje će im sve do 15. januara pričati naši priznati i istaknuti glumici. Tako će pored Katarine, bajke deci pričati i glumci Mirka Vasiljević i Marko Janketić.

Katarina Radivojević važi za jednu od naših najtalentovanijih glumica. Pre šest godina krenula da gradi svoju karijeru i u Los Anđelesu, a uporedo ukazala joj se šansa i na ruskom tržištu, gde je imala nekoliko zapaženih projekata. Publika u Srbiji je sve do nedavno ostala uskraćena za njen talenat, ali je to nadoknadila time što se nedavno našla u jednoj od glavnih uloga u trenutno najpopularnijoj domaćoj seriji.

Ove zime posetioci UŠĆE Shopping Centra će imati jedinstvenu priliku da uživaju u raskošom talentu ove glumice, ali i da zaplove u magični svet bajki. Projekat “Coca-Cola UŠĆE Čarobni grad” će trajati sve do 15. januara 2017. godine, a pred zabavnog i edukativnog programa, uključiće i mnogobrojne humanitarne akcije, druženje sa poznatima, kao pregršt drugih iznenađenja.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.