DŽEJ: Halid je jedini kolega kojeg ne gotivim, dužan mi je 3.000 maraka!

- Halid Muslimović je jedina osoba na estradi koju ne gotivim, ali razgovaramo. Nikad u životu nisam nikoga pljuvao i imam lep odnos sa svima. Međutim, imam razloga da budem ljut na Halida i da ga izdvojim. Sebi sam obećao da nikad o ovome neću govoriti javno jer nisam tužibaba, ali ponekad me njegovi postupci izvedu iz takta - razbesneo se Džej i otkrio detalje sukoba:

- Pevao sam u Bosni sa Zoranom Jagodićem Ruletom pre 15 godina. Imao sam zakazanu tezgu u Sarajevu i vlasnik tog lokala po Halidu je poslao 3.000 maraka, jer je on pevao tamo vikend pre mene. Nikad mi nije dao tu lovu, verovatno ju je potrošio. Nekoliko puta sam ga pitao: „Je li, bre, kad ćeš da mi vratiš lovu za koju si me zavrnuo?“, a on se pravi lud i smeje se. Samo nešto laže. To je živa istina. Mislim da mi on to nikad neće dati!

Muslimović priznaje da duguje Džeju neke pare, ali da nije sve tako kako je Ramadanovski ispričao.

- To je davno bilo. Nije baš tako, nikome ja nisam dužan. Treba neki deo da dam Džeju, a to ću uraditi prvom prilikom. Pozvaću ga na kafu. Nije to ništa bitno niti krupno - izjavio je Halid za "Stars".

Izvor: alo.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.