Svečano otvaranje manifestacije "Ledena šuma"

U petak će od 10 časova manifestacija Ledena šuma otvoriti svoja vrata najmlađim posetiocima koje će na ledu sačekati naši Haos animatori a potom će ih zabaviti i dečiji hor Zvončići kao i Branimir sa svojom Letećom gitarom.

U 18 časova otpočeće svečano otvaranje manifestacije gde će se svim prisutnim posetiocima obratiti i gradonačelnik grada Novog Sada, gospodin Vučević i ukazati na značaj ovakve manifestacije za naš grad.

Svoje veštine na ledu i u pravljenju spektakla pokazaće i poznati novosadski animatori a svi posetioci u večernjim satima uživaće uz vatromet i zvuke benda Miloćopezo.

U drvenim kućicama koje se nižu od ulaza u park, očekuju vas najlepši zimski mirisi i ukusi kao i radovi naših poznatih zanatlija.

Uz podršku grada Novog Sada, kompanije Soko Štark i drugih privatnih sektora, zima u Novom Sadu će ove godine dobiti potpuno novo značenje.

Organizacija manifestacije Ledena Šuma pod okriljem je Udruženja Kvart Medija koje iza sebe ima niz realizovanih projekata čiji je cilj bio edukacija građana kao i vraćanje zaboravljenih kulturno-umetničkih sadržaja ciljnim grupama. Kvart medija je prepoznala festivalski potencijal grada Novog Sada i u zimskim danima i na taj način upotpunila turističku i manifestacijsku ponudu grada tokom cele godine.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.