Resort Design Store slavi drugi rođendan

I to nije sve! Za ovu priliku smo spremili posebne popuste na najnovije kolekcije, tako da svako ko dođe će moći da nabavi unikatan komad domaćih dizajnera po pristupačnim cenama!

Resort Design Store okuplja domaće dizajnere odeće, asesoara i nakita. Okupljeni oko zajedničke ideje i želje za sopstvenim prostorom, grupa dizajnera teži autorskom izrazu bez ograničenja. Ova modna oaza smeštena u autentičnom prostoru u srcu Dorćola, prepoznatljiva je po negovanju kulta dobrog dizajna i autorskog rada.

Trenutno 14 različitih dizajnera i brendova predstavlja svoje kolekcije u ovom netipičnom ambijentu, gde svako odgovara za svoje, a zajedno čine Vavilon beogradske mode.

Međusobna različitost, svest o trenutku i vremenu kom pripadamo čini pečat RESORTA. Stoga, dizajneri pod ovim potpisom pretenduju da održe konstantu i savremeni duh nudeći ozbiljne dizajnerske komade i kolekcije, trendove modernog izraza i likovnog senzibiliteta pojedinca.

Za dobar provod na rođendanu i još bolju muziku koja će upotpuniti vašu kupovinu zadužene su: Jelena Kecići Marija Šević

Dizajneri :

Tijana Milutinović

Jovana Marković

Marija Rajna Stanisić

Lidija Andrić

Romi Schneider

Damir Trtova

Black D

Haljinarnica

Kadet Street Nobility

Dejana Momčilović

Danka Obradović

Mike Studio

Aleksandra Gorčanin

lampemm

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.