Gala novogodišnji koncert Regionalne dečje filharmonije "Zimska muzička čarolija"

Regionalna dečja filharmonija i Fondacija "Deca deci" pozivaju roditelje i bake i deke da upravo dovedu decu na ovaj koncert u Sava centru, jer je repertoar Gala novogodišnjeg koncerta, prilagođen i najmlađoj publici s obzirom da će na programu biti, pored klasičnog repertoara i prepoznatljivih numera iz crtanih filmova, kao i filmskih klasika u kojima će, kao i uvek, publika svih generacija moći da učestvuje i uživa. Dirigent na ovom koncertu će biti naš renomirani umetnik i pedagog, osnivač orkestra Camerata Serbica i Lola classic, Ljubiša Jovanović.

Novogodišnji koncert Regionalne dečje filharmonije postaće od januara 2017. tradicionalan i simboličan, muzički poklon Beograđanima za početak još jedne uspešne i srećne godine, nadamo se ispunjene sa što više muzike.

Ovim koncertom Dečja filharmonija i Fondacija "Deca deci" počinju sa obeležavanjem desetogodišnjice od osnivanja te najavljuju i bogat program i projekat "Godina muzike".

Pozivamo sve ljubitelje muzike da zajedno sa mladim virtuozima Regionalne dečje filharmonije i Fondacijom "Deca deci" na najlepši način započnu novu 2017. godinu uz zimsku, muzičku čaroliju.

Osim karata čije su cene 700, 1000 i 2000 dinara, mogu se kupiti i donatorske VIP karte o kojima se više informacija može naći na web stranici www.decadeci.com

Kupovinom donatorskih VIP karata, oni koji to žele, osim VIP mesta na koncertu, koja sebi na taj način mogu obezbediti, mogu i lično doprineti daljem razvoju ovog jedinstvenog dečjeg orkestra.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.