PRESEO JOJ ODMOR SA ŽIVOJINOVIĆIMA: Prijovićki ukrali sat od 10.000 evra!

Naime, Aleksandra je navodno opljačkana u Tajlandu, gde svi borave već treći dan.

Iz pevačicine torbe je nestalo nekoliko stotina evra, platne i kreditne kartice, ako i sat vremena koji joj je nedavno poklonio Filip.

"Živojonovići se sa snajkama trenutno naleze na ostrvu Puket, a Prija je prva postala žrtva lopova, na koje si ih svi još pre polaska upozoravali. Sve se odigralo dok su ona i Filip bili na plaži. Aleksandra je sa sobom ponela samo peškir i torbu za plažu, u koji je ubacila neneser sa novcem, karticama i šminkom. Kako je zaboravila da skine sat, ona ga je ostgavila u torbu kako ga ne bi pokvasila. Sve se odigralo dok su oboje bili u vodi, a lopov je vešto izvukao njen neseser i pobegao. Niko ga nije primetio, pa ček ni pevačica, sve dok se nije latila da plati račun", rekao je izvor.

On je dodao da je prvo pomislila da neseser uopšte nije ponela, pa se vratila do sobe.

"Kada je shvatila da ga tamo nema, a Filip je podsetio daje sad skinula na plaži i stavila ga u neseser, više nije bilo dileme da je pokradena. Konoba je rekao da je primerio da se neko vrzma oko njihovih ležaljki, ali je mislio da je njihov prijatelj, pa se nije obazirao. Ona je odmah nazvala banke u Beogradu kak obi blokirala kartice, a sve je prijavila tamošnjoj policiji. Brena joj je odmah rekla da se ne nervira jer se takve stvari dešavaju i da bude srećna što joj je pasoš ostao u hotelu, jer bi to stvorili dodatne probleme", rekao je izvor, a Prijovićka se nije javljala na telefon kako bi potvrdila ovo priču.

Izvor: alo.rs, kurir.rs

Pogledajte još