TUŽBA TUŽBU STIŽE: Milan Popović tužio Severininog menadžera

Severinin saradnik će pred sudom morati da objasni izjave da kralj bakra laže da mu se Sevka mesec dana ne javlja na telefon i ne dolazi po dete, te da je biznismen tužio pevačicu i njene bližnje samo kako bi joj oduzeo njihovog sina Aleksandra.

Kako piše Alo!, Popović od estradnog menadžera traži oko 4.000 evra, a o čemu će u narednom periodu odlučiti sud u Hrvatskoj.

- Milanov advokatski tim sastavio je tužbu po kojoj se Petrović tereti da je uvredio Popovića izjavama da on tuži Severinu i njene bližnje samo da bi joj oduzeo dete, te da se broj tužbi povećao od kada se ona udala. Sporna je takođe Tomičina izjava da je Milan tim brojem tužbi, a govori se o nekih 30, dokazao da mu nisu bitni interesi deteta - kaže izvor upućen u proces.

Milan je preko advokata poručio sudu da nijedna od Tomičinih izjava nije tačna.

- Nije tačno da je Milan protiv Severine i njenih bližnjih podigao tridesetak tužbi i da je sve izgubio, te da to radi da bi Severini oduzeo dete. Milanu nije cilj da nekome nešto "oduzme", već smatra da dete treba da ima i oca i majku. Isključivo zato što smatra da sinu može da osigura bolje vaspitanje i obrazovanje, traži da dete živi kod njega, a da majka ima pravo na susrete i druženja s njim. Takođe nije tačno da Severinina udaja ima bilo kakve uzročno-posledične veze sa brojem tužbi koje je Milan podneo. Milan želi da sve odluke o sinu Aleksandru donosi u dogovoru sa Severinom, ali da druga strana ne pokazuje nikakav interes da ga uključi u takve odluke. Zato je Popović primoran da svoja prava potraži pred nadležnim ustanovama i sudovima - stoji u obrazloženju tužbe.

U ovom dokumentu se navodi da je Milanov ugled povredila izjava Sevkinog menadžera da sve što radi nije u interesu deteta.

Na predlog Popovićevih advokata, od suda je zatraženo da Milan i Tomica budu ispitani, kao i da se od televizije i portala za koji je Petrović dao izjave zatraži sporni materijal kao dokaz.

Podsećanja radi, pisalo se da je Milan tužio Severininog svekra Dragana Kojića Kebu jer je malog Aleksandra vozio nevezanog u autu, kao i pevačicinog supruga Igora jer na društvenim mrežama objavljuje fotografije njegovog sina. Opšte je poznato da Popović radi sigurnosti naslednika ne želi da mališan bude eksponiran u javnosti, zbog čega se i odlučio na ovakve postupke.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Izvor: VIP/Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.