Vesna kod Trampa, misica u klubu!

I mada bi neko pomislio da se mlada lepotica predala noćnom životu u odsustvu predsednice kompanije, istina je zapravo da je tamo bila poslom.

Naime, zvanično najlepša Srpkinja bila je zvezda modno muzičkog događaja koji je producirala Jugovićeva, a koji je na veče preneo stil i glamur noćnog života svetskih prestonica zabave u Beograd.

Posetioci u klubu koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta uživali su u najvećim hitovima, fantastičnim svetslosnim efektima a mogli su da vide i spektakularan performans u kome su lepotice nosile modele Bate Spasojevića.


Slavni dizajner koji je nedavno svoju kolekciju predstavio i u Njujorku, i u našu prestionicu doneo je duh svetskih metropola i otvorio program koji će iz vikenda u vikend mešati modu, lepotu i glamur sa muzikom i provodom, doneti novu vrstu zabave u Beograd i tako ga približiti Londonu, Parizu, Las Vegasu...

Sve ovo odigralo se pod budnim okom Adriane Čortan koja je bila reditelj događaja i popularnog pevača Bojana Marovića koji je sa prijateljima uživao u jednom od separea.

Čitav performans, pod nazivom „Saturday essence“ oduševio je publiku koja je potom nastavila da u „Gotiku“ uživa do sitnih jutarnjih sati.

Pogledajte još