UŠĆE NOVOGODIŠNJIH UKRASA: Glumci Vaja Dujović i Ivan Mihailović sa mališanima uče o kulturi praznika

Mališani će biti u prilici da se kroz interaktivnu predstavu bolje upoznaju i nauče o različitim kulturama proslave novogodišnjih praznika širom sveta, kao i da čuju brojne zanimljivosti o novogodišnjim ukrasima i njihovoj istoriji, a da se pri tom i dobro zabave družeći se sa svojim omiljenim glumcima.

Dok nestrpljivo čeka svoj novogodišnji poklon, devojčica Anja uz pomoć vilenjaka Smorenka naučiće ko je to Božić Bata, a ko Sveti Nikola, šta je to Muharam, i kako se slavi Divali, kao i ko ovog februara dočekuje godinu petla, a ko je već proslavio Roš Hašanu.

Glumci Vaja Dujović i Ivan Mihailović koji tumače uloge devojčice Anje i vilenjaka Smorenka, jedni su od najperspektivnijih i najzauzetijih glumaca mlađe generacije, a ove godine oboje su imali zapažene filmske i pozorišne premijere. Pored Vaje i Ivana, u realizaciji predstave učestvovale su i mlada dramaturškinja Nina Džuver, koja je napisala scenario, dok režiju potpisuje Maja Maletković.

Pored premijernog izvođenja, mališani će biti u prilici da predstavu ”UŠĆE novogodišnjih ukrasa” pogledaju i 29. decembra, kao i 09. januara 2017. godine u okviru Coca-Cola UŠĆE Čarobnog grada. Vrata Coca-Cola UŠĆE Čarobnog grada biće otvorena sve do 15. januara 2017. godine do kada sve posetioce očekuju brojni zabavni i edukativni sadržaji, najlepše bajke za mališane čitaće naši poznati glumci, a biće realizovane mnogobrojne humanitarne akcije i brojna druga iznenađenja.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.