SUKOB SE NASTAVLJA! NAĐ PRIJAVIO BIVŠU ŽENU: Istukla sina i izbacila ga na ulicu?!

On ju je optužio da je udarila njihovog srednjeg sina Nikolu (16), a onda ga izbacila iz kuće. U prijavi je naveo i da je dete Jelenina majka počupala, saznaje "Kurir".

- Dečak je nakon svađe s majkom pozvao oca i otišao u njegov stan, gde je bio do nedelje uveče. Nađ je istog trenutka otišao u Centar za socijalni rad Zemun, ali su ga oni uputili u policiju. Prijavio je da mu je srednjeg sina majka izbacila iz kuće i da je dete izrazilo želju da živi s njim. Istakao je da je došao da to prijavi kako ne bi ispalo da ga je kidnapovao jer njegova bivša žena ima starateljstvo - kaže izvor iz policije.

Jelena je potvrdila ova saznanja, ali je svu krivicu svalila na bivšeg muža.

- Pokačila sam se sa sinom jer se u sredu kasno noću vratio kući, a nije mi se javljao na telefon. Rekla sam mu da ide kod tate na četiri dana da smiri malo glavu i da vidi kako izgleda živeti s njim. Albert mi je vratio dete posle tri dana! Nije mogao da podnese da bude s njim! Nikola se kod oca nije ni kupao, on nije hteo ni gaćice da mu kupi. Je*em li mu sve - besno kaže Jelena.

Ona je imala odgovor i na optužbe da je njena majka počupala unuka.

- Moja majka je to dete dočekala na ruke kad se rodilo. I dan-danas brine o njemu. Ja ne zlostavljam svoje troje dece! Sud mi je dao starateljstvo kad su videli kakvog monstruma od oca imaju. Poslala sam mu dvadeset poruka da imam problem s Nikolom, da nije išao u školu, da ću ga spakovati i poslati kod njega da vidim da li on može da odreaguje. I evo kako mi vraća... Taj čovek živi da me vidi na dnu. E, pa neće moći! Majmunčina jedna! Taj čovek ne bira sredstva, već decu upetljava da bi se obračunao sa mnom. Pa i ja mogu prljavo da igram. Kad biste videli kako gospodin Nađ svoju ćerku kao kuče vraća kući. Ne poljubi dete. Eto kakav je roditelj - poručuje Jelena.

Nađ kaže da je uradio ono što je morao.

- Sin mi se požalio. Majka mu je izbacila stvari na ulicu. Ovo nije prvi put da se to dogodilo. Pitao sam ga da li hoće da je prijavi, on je odbio. Razmislio sam i sam sam je prijavio. Maltretira mi decu i psihički ih ubija. Pa on je smrznut došao kod mene i mog oca. Šta bi bilo da me je optužila da kidnapovanje? Dete je bilo u haosu. Tog dana nije otišao u školu jer ga je ceo dan zvala i pričala mu sve i svašta. Rekao sam mu da ako želi da živi sa mnom, nema problema, ali mora to drugačije da se reši. Pa nije on stvar koju treba da iznajmim! Ne mogu više! A što se tiče Jane, Jelena hoće da mi uvali da vodim još neko dete da bude s nama. Iz ljudskosti sam to radio, ali sam rekao da više nisam magarac. Nije vam rekla da Jana ne sme da mi se javi, da ne sme da potrči kad me vidi?

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.