MAGIJA NOVOGODIŠNjIH PRAZNIKA: Klizalište na Trgu Nikole Pašića

Klizalište na Trgu Nikole Pašića će raditi svakodnevno do februara, sa dnevnim umetničkim programima, sportskim događajima i nastupima muzičkih bendova i di-džej-eva. I ove godine je klizalište besplatno i verujemo da će privući mnogobrojne sugrađane svih uzrasta, a naročito najmlađe koje očekuju i dodatna iznenadjenja tokom trajanja programa. Izdvajamo nastupe mladih bendova koji će svake subote zabavljati goste klizališta. Ovde ćete pored mogućnosti za klizanje i slušanje dobre muzike muzike, zaista moći da uživate u raznovrsnim programima. Pomenimo samo neke, kao što su: nastup Cice Mice klovnice, muzičkih bendova, revija kostima i bal na ledu klizačkog kluba “Helena Pajović”, “Žabac poklonijada” i igre bez granica; nastupi DJ-jeva, maskenbal na ledu. Pored toga, biće organizovani hokejaški turniri naših budućih asova u ovom atraktivnom zimskom sportu. U okviru programa su planirane i humanitarne akcije gde će stanovnici Beograda pokazati svoju posvećenost dobrim delima. O mnogobrojnim sadržajima možete se obavestiti na klizalištu, kao i na sajtu Centra beogradskih festivala http://www.cebef.rs/

Ulaz će biti besplatan, a iznajmljivanje klizaljki omogućeno je na klizalištu po simboličnoj ceni do 100 RSD. Za one koji čine svoje prve korake na ledu biće organizovana i besplatna školica klizanja, čiji će polaznici na kraju dobiti idiplome.

Kraj manifestacije „Beogradska zima“ je planiran za 1. februar 2017. godine kada će na Trgu otvorenog srca i klizalištu na Trgu Nikole Pašića biti svečano zatvorana manifestacija uz prigodni program.

Pozivamo vas da zajedno uživamo u magiji praznika koju Beograd stvara.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.