ČAK 60.000 EVRA: Evo koji naš pevač ima najveći honorar za novogodišnji nastup!

Pevačice Dara Bubamara, Nataša Bekvalac i Aleksandra Prijović nastupiće u Beogradu, a njihovi honorari su od 15.000 do 25.000 evra.

Nešto veće honorare dobiće Željko Joksimović i Zdravko Čolić. Tako će Željko, koji nastupa na Trgu ispred Starog grada u Budvi, otići bogatiji već 1. januara za 50.000 evra, dok će Čola, koji peva Novosađanima, dobiti desetak hiljada više.

- Posle devet godina se vidimo ponovo u ovom gradu na trgu za doček - rekao je Zdravko Čolić podsetivši da je poslednji put na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu nastupio za doček 2008. godine.

Čolić je rekao da je ove godine rado prihvatio poziv novosadskog gradonačelnika Miloša Vučevića i zbog toga što je Novi Sad proglašen za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine, navodeći da će pevati za honorar koji će biti značajno manji nego prethodnih godina.

- U Novoj godini ću, kao što to uvek i radim, ljudima poželeti zdravlja, ljubavi i mir na ovim prostorima - rekao je Čola za N1 i dodao da će na repertoaru biti brže pesme prilagođene zimskom vremenu.

- Volim Novi Sad, volim Vojvodinu i onda haj’mo ponovo posle devet godina da se družimo na trgu - poručio je pevač.

Prvi nastup nakon kraće pauze, zbog porođaja, Seka Aleksić će u najluđoj noći imati na Kopaoniku. Šuška se da je za ovaj nastup dobila oko 30.000 evra.

Posle duže pauze, nastup za doček Nove godine imaće i Emina Jahović u jednom budvanskom hotelu. Ona će posle ovog nastupa otići bogatija za oko 20.000 evra. Folk pevačica Lepa Brena će za Novu godinu nastupiti u Čačku, a kako su preneli lokalni portali, ona je tražila 15.000 evra.

Pevačica Marina Tadić u njaluđoj noći zabavljaće goste restorana "Agape" u Banjaluci, a ujedno će otpevati i neke od njenih pesama sa novog albuma "U zagrljaju tvom".

Izvor: pulsonline.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.