UBISTVA, DROGA, SILOVANJE: Halid se prijavio za rijaliti u kojem je sve dozvoljeno!

U pitanju je šou program "Game 2: Winter", koji se odigrava u Sibiru, a snima se sledeće godine.

- To je rijaliti koji će trajati devet meseci, a radi se o pravom preživljavanju u uslovima sibirske tajge, gde temperature mogu da se spuste i na minus 40 stepeni Celzijusovih. Sve je zaista ekstremno. Oko takmičara, koji se nalaze u pravoj divljini, svuda su medvedi i zmije, domaće životinje. Svaki igrač sa sobom može da ponese do 100 kilograma prtljaga u kojem mora imati dovoljno hrane i odeće i svega ostalog kako bi preživeo - rekao je Halid za "Avaz.ba".

On dodaje da će pobednik dobiti 1,5 miliona evra, ali da bi se ušlo u ovo takmičenje, takmičar mora da osigura 150.000 evra.

Ukoliko nema tu svotu, onda će moći da je osigura putem SMS poruka.

Muslimović kaže i da će one koji ne mogu da izdrže ili se povrede evakuisati helikopterima, koji su jedino prevozno sredstvo u ovom delu sveta.

Ali letelici treba najmanje pola sata da stigne do takmičara, pa bi, u slučaju opasnih povreda, moglo biti vrlo dramatično.

Svakom takmičaru ostavljena je mogućnost da pritisne taster kojim se šalje signal da po njega dođe helikopter, što znači da napušta takmičenje i da mu više nema povratka u sibirsku šumu.

- Ja sam spreman i prijavio sam se nakon razgovora s prijateljima, koji su mi to predložili. Doduše, moja porodica nije me potpuno podržala. Sin Enis je uz mene, on i komunicira s Rusima, ali supruga Adelisa i kćerka Lejla su protiv. Ali mislim da mogu da izdržim sve uslove ledenog Sibira. Organizatori veruju da će program pratiti više od dve milijarde gledalaca i to mi je pravi izazov. Ovih dana očekujem da mi jave iz Rusije jesam li ušao u njihov izbor - rekao je Muslimović.

Ovaj bizarni šou počinje 1. jula 2017. godine i trajaće do 1. aprila 2018. On će biti prenošen uživo 24 sata 7 dana u sedmici u celom svetu.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.