MANOJLOVIĆEVA SE POMIRILA S HARISOVIM OCEM: Berković konačno prihvatio Radu za snajku!

Kako piše "Kurir" u njihovom odnosu sada je sve toliko dobro da je pevačica svekra primila i u svoj stan. Tako sad Mirsad, kad god boravi u Beogradu, sve vreme provodi kod snajke na Vračaru.

- Rada mnogo voli Harisa i zbog njega je spremna na sve. Zato je i prešla preko svih ružnih reči koje joj je mesecima upućivao njegov otac. Mirsad je od samog početka bio protivnik njihove veze, smetalo mu je što je Rada starija devet godina od njegovog sina, ali je sada sve konačno došlo na svoje. Video je koliko se vole, pa je na kraju prihvatio Radu kao Harisovu devojku - navodi izvor i dodaje:

- Nedelju dana pre Harisovog puta u Ameriku, Rada se srela sa Mirsadom na snimanju "Granda" i tu su porazgovarali o porodičnim problemima. Berković se izvinio snajki zbog neprijatnih situacija - naglašava sagovornik.

On kaže da je Manojlovićeva još u studiju oprostila Harisovom ocu, a nakon što je završila snimanje emisije, sve troje su otišli u njen stan.

- Složili su se da krenu od početka. Rada je tada rekla Mirsadu da prespava u njenom stanu, a on je, naravno, pristao. Sutradan su on i Haris otišli u Bosnu - završava izvor.

Rada je potvrdila ova saznanja.

- Naravno da je sve u najboljem redu. Nema razloga da ne bude - bilo je sve što je Manojlovićeva rekla.

Izvor: Kurir

Pogledajte još