PROMENA: Dara posle operacije postala vegeterijanac i smršala 10 kilograma!

Ona je vreme provodila kod kuće uz prijatelje i porodicu, a naš paparaco ju je uslikao juče prvi put nakon što je imala hiruršku intervenciju.

Dara se pojavila u javnosti kako bi gostovala u jednoj emisiji, a može se primetiti da se veoma promenila, a promenila je i boju kose.

Kao što se pisalo proteklih nedelja, zbog operacije slepog creva morala sam da odložim sve obaveze i da se maksimalno posvetim svom zdravlju. Kada sam izašla iz bolnice baš malo sam jela, a gledala sam da izbegavam nezdravu hranu. Za ovih mesec dana smršala sam 10 kilograma. Da nisam morala na hitnu operaciju, ne bih se ovoliko ni posvetila svom zdravlju - priča za "Alo!" pevačica i dodaje da je nakon operacije jela samo voće i povrće.

- Smršaću još, ovo je tek početak. Hoću još jedno desetak kilograma da skinem, da izgledam top. Mogu da kažem da sam postala vegan i da više uopšte ne želim da jedem meso. Dugo sam razgovarala sa nutricionistkinjom i ona mi je objasnila da smatra da je za mene najbolje da iz ishrane izbacim meso. To sam, naravno, odmah prihvatila, pa sada mogu da kažem da su njeni saveti urodili plodom, tako da ću nastaviti da se hranim isključivo sirovim hranom. Nema više slatkiša i gaziranih pića - poručuje Dara.

Podsećanja radi, Dara je početkom decembra završila u bolnici zbog bolova u stomaku. Lekari su brzo reagovali i odmah joj operisali slepo crevo.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još