POČELO SUĐENJE KRALJICI SILIKONA: Dokazaću da sam nevina!

Njen advokat Borivoje Borović izjavio je za naš list da je Đuričićeva na pripremnom ročištu, koje je održano iza zatvorenih vrata, rekla da nije kriva i da će dokazati svoju nevinost.

- Predložio sam da se na sudu kao svedoci odbrane saslušaju dve rođene sestre Tatjane M., kao i da je veštači komisija psihijatara. Takođe sam tražio da se sasluša ortoped jer tvrdimo da moja klijentkinja i još dvojica optuženih nladića nisu Tatjani M. polomili ruku, kao što ona tvrdi. Tražimo i da se sasluša više svedoka - rekao je Borović.

Iako se na društvenim mrežama može videti uglavnom razgolićena, Đuričićeva se juče u sudu pojavila zakopčana do grla. Na suđenje je stigla u poslednji čas, a za „Alo!” je kratko rekla da ništa nije skrivila. Osim Đuričićeve, krivicu su porekla i dvojica optuženih, Goran B. i Ljubiša P.

Đuričićeva se tereti da je na prevaru dovukla Jelenu M. u svoju kuću u ulici Dušana Radakovića, u Mirijevu, gde su oštećenu vezali i tukli optužujući je da je "kraljici silikona" ukrala šifru za Fejsbuk. Jelena M. tvrdi da su joj tada polomili ruku i da zbog trauma od tada stalno posećuje psihijatra. Kraljica silikona je ranije za „Alo!” rekla da Jelena M. "nije pri čistoj svesti" i da je više puta pokušala samoubistvo.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.