STOJKOVIĆI NA OKUPU: Piksi prvi Božić sa unukom slavi u Francuskoj

Tamo im društvo prave sin Marko, ćerke Andrea i Anja, te Anjina naslednica Indija Rouz i suprug Hugo Valente sa svojim roditeljima. Svi zajedno tamo su u nedelju obeležili katolički Božić, a čekaju ih i proslave Nove godine i pravoslavnog Božića.

- Za mene je 2016. godina posebna po tome što sam postao deda. Stariji od mene su mi govorili da je to najposebniji osećaj na svetu i ispostavilo se da su bili u pravu. Moja unuka Indija Rouz sada je centar mog sveta i sva moja pažnja usmerena je ka njoj. Svaki slobodan trenutak koristim da budemo zajedno - rekao je Piksi za magazin "Hello!" i dodao:

- Pošto sam sada na odmoru dosta vremena provodim sa unukom. Tu su, naravno i ostali članovi porodice, ali ona je definitivno u centru pažnje svih nas i njen o rođenje obeležilo je 2016. godinu. Svi smo jako uzbzđeni jer će ovo biti prva novogodišnja noć sa njom i sigurno će biti najposebnija do sada.

Piksijeva ćerka Anja objavila je na društvenim mrežama nekoliko porodičnoh fotografija sa proslave i time potvrdila tatine reči da je Indija Rouz u centru pažnje. Iako ima tek nekoliko meseci, devojčicu su obasuli poklonima, a Anjin suprug Hugo popeo se na vrh njihove kuće kako bi što vernije prikazao Deda Mraza.

Izvor: Blic

Pogledajte još