GOGA SEKULIĆ PLANIRA SVADBU I PRINOVU: Zašto je čudno što sam se verila?

Ona je imala osmeh na licu, a na levoj ruci sijao je verenički prsten. Tom prilikom pevačica je otkrila da ima veliku želju da se ostvari kao majka.

- Jedva čekam da se ostvarim u ulozi majke. Mislim da će to biti period života koji će me najviše ispunjavati, a verujem da i Uroš jedva čeka da dođe do toga. Nekako smatram da je vreme za to i da sada konačno može da mi se ostvari ta želja, a to mi je možda i jedina želja - iskreno poručuje pevačica za "Alo!" i otkriva detalje svadbe, koja će biti na proleće.

- Svadba će biti 2017, ili na proleće ili na leto. To će biti naše inimno slavlje, na koje ćemo pozvati najbliže prijatelje i saradnike, kao i članove porodica. Ne želim da to bude pompezna svadba, jednostavno, tu treba da se nađu nama dragi ljudi i da sa njima proslavimo našu ljubav - kaže pevačica. Ona otkriva da je bila veoma iznenađena kada ju je dečko pitao da se uda za njega.

- Zašto je ljude iznenadila vest da sam se verila? Da li treba da pitam Srbiju smem li da se verim ili ne? Ne razumem šta je tu čudno. Otkriću vam neke detalje. Sve mi je radio iza leđa i u dogovoru sa mojoj sestrom je spremao taj romantičan trenutak. Otišli smo na ručak zajedno, ali ni u trećem životu nisam mogla da pomislim da će doći do toga.

Odveo me je u restoran na Ciriškom jezeru na ručak, a bilo je ukupno deset ljudi. Sedeo je pored mene i rekao mi je: "Od danas si moja žena". Poljubila sam ga i to je bio jasan znak da pristajem da budem njegova žena do kraja života. Bilo mi je neobično u tom trenutku i bila sam malo zbunjena - uz osmeh govori Sekulićeva, koja će 2017. dočekati bez verenika jer će morati da radi.

- Novu godinu nećemo uspeti da dočekamo zajedno jer radim u Novom Sadu, a on će biti u Cirihu. Zato ćemo biti zajedno za Božić - kaže pevačica.

Pevačica Goga Sekulić redovno posećuje teretanu i koriguje svoju ishranu, ali njen dečko smatra da treba još malo da smrša.

- Ako se Uroš pita, moram još pet kilograma da smršam. Krišom pojedem da me on ne vidi, jer bi se strašno naljutio da zna da kršim dijetu. Stvarno ne mogu da se stalno izgladnjujem, a uz to i da vežbam. Rekla sam mu da posle praznika idem na dijetu - priča Goga.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još