Izračunajte svoj broj i saznajte kakva će vam biti 2017. godina

Izračunajte vaš lični godišnji broj i saznajte šta vam donosi sledeća godina.

Brojke iz svog datuma rođenja dodajte sledećoj godini, a u ovom slučaju to je 2017. Ukoliko ste rođeni 12. juna, saberite 1+2+6+2+0+1+7. Ukoliko vam rezultat, kao u ovom slučaju, bude dvocifren broj, saberite brojke dok ne dobijete jednocifren, koji predstavlja vaš lični godišnji broj.

1 - novi početak, akcija, životne prilike

Ove godine očekuju vas velike promene i nove životne prilike i zato ne smete odugovlačiti s odlukama. Doživećete priliv nove i snažne pozitivne energije i novih ideja koje morate rasporediti kroz čitavih 12 meseci u godini. Ovo je godina u kojoj svoje potrebe treba da stavite na prvo mesto. Bilo da se radi o malim fizičkim promenama ili pak onim značajnijima poput brige o svom telu, školovanju ili promeni radnog mesta, ovo razdoblje isključivo je posvećeno vama.

2 - strpljenje, odnosi, balans, emocije

Druga životna godina odnosi se na stabilizaciju onoga što ste do sada postigli u životu. Ova godina kreče se sporo te vam se može činiti kako se ništa značajno nije dogodilo. No neka vas pomanjkanje akcije ne zavara jer iza kulisa događaju se male, ali velike promene. Upravo zbog toga, strpljenje je najvažnija osobina koju morate izgraditi u ovoj godini. U ovom razdoblju na prvom su mestu ljubav, odnos s osobama do kojih vam je stalo i vaši iskreni osećaji. Osobe koje su u vezi u ovoj će godini saznati je li to zaista ono pravo, a slobodni bi mogli upoznati nekog posebnog ili pak nekoliko novih osoba s kojima će pokrenuti moćnu i trajnu prijateljsku vezu.

3 - socijalizacija, komunikacija, kreativnost

Za razliku od druge koja može biti frustrirajuće spora, treća godina puno je energičnija i dinamičnija. U ovoj godini na videlo dolaze sve stvari koje ste ostvarili u prvoj godini, odnosno sve promene i odluke koje ste posvetili sebi. S obzirom na to kako će se u vašem životu događati svašta, važno je uložiti malo više truda i poradite na planiranju, disciplini i koncentraciji. U ovoj godini trebalo bi da što više vremena provodite u društvu. Povežite se sa starim prijateljima i poradite na novim poznanstvima, a zauzvrat vas očekuje puno pozitivne energije, veselja i zabave. Ako uživate u plesu, kuvanju, šivenju, slušanju muzike ili gledanju filmova, sve to dobro “podebljajte”!

4 - red, trud, planiranje, ulaganje

Ova godina posvećena je svemu onome što je potrebno da bi vaš život postao bolji i kvalitetniji. Upravo zbog toga, organizacija i planiranje je vrlo važan faktor zbog kojeg će se vaš život pokrenuti i krenuti nabolje. To može uključivati brigu o vašem zdravlju i telu, neki oblik štednje, promene u vašem domu, rešavanje dugova iz prošlosti, školovanje ili neki drugi oblik nadograđivanja svog potencijala. Ovakve odluke u ovoj godini dugoročno će vam se itekako isplatiti i dvostruko vratiti. Idućih 12 meseci rezervišite i za planiranje budućnosti. Postavite jasne ciljeve, razgovarajte s partnerom ili poslodavcem.

5 - avantura, napredak, promene

Nakon što su četvrtu godinu obeležile velike promene, planovi i težak posao, peta godina donosi očekivane i neočekivane promene koje će se pojaviti u raznim oblicima. Kod nekih će to značiti preseljenje, novi posao ili ljubavnu vezu, dok će drugi to doživeti kroz promenu razmišljanja i stavova ili životnog stila. Bilo kako bilo, otvoriće vam se brojne nove mogućnosti i zato se odmaknite od starih rutina i isprobajte nešto novo i drugačije, ma koliko vam se malo i neznačajno činilo. U ovoj godini privući će vas i sitni poroci poput preterivanja u hrani, piću, strasti, izlascima ili trošenju novaca i zato je važno da budete umereni.

6 - ljubav, porodica, odgovornost

Ovu godinu obežiće nesebičnost te je važno da je posvetite drugima i istaknete odgovornost. Vaše rame za plakanje ponudite dragim osobama i pokušajte biti što pristupačniji i otvoreniji za pomoć. Iako će vam ponekad biti naporno, setite se kako ovo razdoblje neće trajati večno, a rezultati vaše nesebičnosti i požrtvovnosti ispuniće vas više nego što mislite. Šesta godina je u znaku ljubavi te ide u korist slobodnima koji se vrlo lako mogu zaljubiti i započeti novu vezu, dok oni koji su već u vezi mogu očekivati veliki korak prema napred. S druge strane, loše i "klimave" veze će doći do kraja, dok će one koje skrivaju nerešene probleme konačno razrešiti nesuglasice.

7 - preispitivanje, lični i duhovni rast

Godina broj 7 posvećena je isključivo vama. U ovom razdoblju vrlo je važno da napravite analizu samih sebe, a sve kako bi shvatili ko ste, šta zaista želite, šta vam smeta i za čime žudite. Ovo razdoblje ne teži za poslovnim uspesima već je važno da zastanete, napravite korak unazad i razmislite o svemu što ste do sada napravili i što želite napraviti. U ovom periodu bilo bi dobro da pokušate da radite na svojim potencijalima. Upišite slobodnu aktivnost o kojoj razmišljate već neko vreme ili pak krenite na neki tečaj ili usavršavanje. Šta god to bilo, važno je da vas ispunjava i veseli.

8 - moć, finansije, karijera

Ova godina u znaku je posla, karijere, finansija i pravnih stvari. Za neke to mogu biti nove poslovne prilike ili napredak na postojećem radnom mestu, dok će je drugi osetiti u obliku porasta troškova i smanjenog finansijskog priliva. Život kakav ste vodili do sada i sve ono što ste uložili u sebe u ovoj će se godini pokazati i isplatiti. No isto tako, budite oprezni oko donošenja velikih finansijskih odluka jer vam se veliki, a brzopleti planovi mogu "obiti o glavu". Dobro razmislite šta želite od života i tek onda krenite u realizaciju svojih želja.

9 - transformacije, završetak

Ovo je poslednja godina životnog ciklusa te je fokusirana na završetak svega onoga što ste do sada planirali i postigli, kao i za pripremu novog početka. Najvažniji deo ove životne transformacije je ostaviti iza sebe sve što vam više ništa ne znači u životu, bilo da se radi o poslu, prijateljstvu, vezi mestu u kojem živite ili pak vašem ponašanju. Bilo kako bilo, ova godina je idealna za "čišćenje" života, a sve kako bi mogli krenuti napred i okrenuti se prema boljim stvarima u životu. Iako 9. godina predstavlja završetak, ona je istovremeno i simbol ponovnog rođenja i kompenzacije i zato je vrlo važno da tokom sledećih 12 meseci aktivirate sve na čemu ste radili do sada. Očekujte najbolje i najbolje ćete i dobiti.

Izvor: Zadovoljna.hr

Pogledajte još
1 komentar
  1. Ljubinka mirkovic says

    Zaista sam zadivoljna odgovorom i poklapa se velikim dijelom karme o meni.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.