UDOVICA BATE ŽIVOJINOVIĆA NAPUSTILA SRBIJU! LULA: Sve je sveže i tužno, teško mi je!

Kako piše "Kurir", Valterova udovica otišla je kod ćerke Jelene na Kubu.

Lula još ne može da se pomiri sa smrću slavnog glumca, pa je odlučila da praznike ne provodi sama u Beogradu. Međutim, njen boravak na Kubi neće biti kratak. Tamo će ostati najmanje do proleća.

- Jelena je zvala Lulu da dođe u Havanu, pa su odlučile da bi bilo najbolje da tamo provede zimu. Da je ostala u Beogradu, sama bi dočekala praznike. Ovo će joj biti prvi Božić bez Bate, što joj veoma teško pada. Najpre nije želela da ide kod ćerke, ali je na kraju shvatila da je to najbolje rešenje. Da je ostala u svom stanu, verovatno bi Novu godinu dočekala u suzama. Nije navikla da bude sama, Bata je uvek bio uz nju - kaže izvor.

Novinarska saznanja potvrdila je Lulina prijateljica i komšinica Eva Ras.

- Rekla mi je da joj mnogo nedostaje Bata i da će kod Jelene biti bar tri meseca. Svaki susret sa smrću je mnogo težak. Lula je pobegla u pokušaju da joj tamo bude bolje nego ovde. I ovde i tamo je sve podseća na njega, ali eto, ajde malo da promeni. Ne čujemo se otkad je otišla na Kubu, ali viđamo se kad je u Beogradu. Uz Jelenu će bar pokušati da se nasmeje iako je ta bol koju oseća neizlečiva. Često smo se sretale na pijaci. Nedostaje mi, zajedno smo od 1962. godine - rekla je glumica.

Podsetimo, Bata Živojinović preminuo je u maju, u bolnici u Beogradu nakon duže i teške bolesti. Doajen jugoslovenske i srpske kinematografije sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Lula se šest meseci nakon Batine smrti prvi put oglasila u medijima i tada potvrdila da putuje na Kubu.

- Posle pomena mom dragom Bati putujem kod ćerke Jelene na Kubu. I dalje je sve sveže i tužno, veoma mi je teško - rekla je Batina supruga.

Izvor: Kurir

Pogledajte još