PORODICI JOŠ NISU DOZVOLJENE POSETE: Lekari se bore za Mikijev život

Kako prenosi "Alo!", on je u utorak uveče primljen u Urgentni centar, gde mu je ukazana prva pomoć, a potom je prebačen u Klinički centar. Prema medijskim saznanjima, Miki je u teškom zdravstvenom stanju, a lekari se na sve načine trude da mu stabilizuju loše zdravstveno stanje. Njegova porodica još ne može da ga poseti, jer je Jevremović na posebnom odeljenju, gde o njemu 24 sata brine medicinsko osoblje.

Kako bi proverili da li mu se stanje poboljšalo, novinari su pozvali njegovu ćerku, pevačicu Jelenu Jevremović, ali se na njen mobilni telefon javio Mikijev sin.

- Nije ovde Jelena, ovde njen brat. Za sada još uvek ne mogu da vam kažem ništa preciznije, jer ga nismo posetili. Pozovite me kasnije, pa ćemo razgovarati. Hvala vam - rekao je Mikijev sin.

Miki ima 75 godina, a u trenutku kada mu se slošilo bio je sa članovima porodice. Sreća u nesreći bilo je upravo to što se onesvestio pred svojim najmilijima, a ne dok je bio sam, pa su oni brzo reagovali i prevezli ga u Urgentni. Poznati pevač je više od pedeset godina na sprskoj muzičkoj sceni, a njegovu karijeru obeležili su hitovi poput "Mama", "Ako jednom vidiš Mariju", "Pesnikova gitara", "Neka toče staro vino" i druge.

Izvor: Alo!

Pogledajte još