Milan Popović odgovorio Severininom menadžeru: Laž je da me je gospođa Kojić 35 puta dobila na sudu!

Ovi navodi objavljeni su na jednom internet portalu, a tim povodom Popović je izdao saopštenje u kojem je istakao da u tome nema ni trunke istine.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Netačna je informacija da je gospodin Milan Popović pokrenuo preko 35 postupaka protiv gospođe Severine Kojić i njenih bližnjih, kao i informacija da je u tim navodnim postupcima isti poražen od strane Severininih advokata.

Ponovno i ustrajno iznošenje ovakvih netačnih i ničim utemeljenih informacija ima za jedini cilj da nanese štetu ugledu i časti gospodina Milana Popovića, te ga u javnosti prikazati kao osobu koja se bezrazložno i neosnovano bavi obesnim parničenjem.

Svi postupci koji su do sada pokrenuti protiv gospođe Severine Kojić i njenih bližnjih, a kojih je bilo u manjem broju od onoga koji navodi gospodin Tomislav Petrović, pokrenuti su isključivo radi zaštite prava i dobrobiti zajedničkog deteta gospodina Popovića i gospođe Kojić, te u cilju ostvarivanja svih roditeljskih prava koja gospodinu Popoviću kao ocu pripadaju.

Gospodin Popović nema potrebu da se opravdava za sudske postupke koje je pokrenuo, već naprotiv, ističemo da će tih postupaka biti još i to sve dok gospođa Severina Kojić ne prihvati činjenicu da roditeljsko starateljstvo nad detetom treba da se izvršava dogovorno i sporazumno, te da dete u jednakoj meri ima pravo na ljubav, pažnju i brigu kako majke tako i oca.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.