"RAZAPELI" ANĐU! Pogledajte kako izgleda na naslovnoj strani američkog taboida!

Pre nekoliko meseci se pisalo da holivudska zvezda ima samo 35 kilograma, a naslovna strana "National Enquirer" taj broj spušta na 34 i donosi nam fotografiju Anđelina koje doslovno ostavlja bez reči.

Poznati bloger Perez Hilton je na svom Instagram profilu otkrio kako izgleda ova naslovna strana i uputio oštre kritike lista zbog objavljivanja ovakve fotografije.

Uz fotografiju stoje i navodi da Anđelina veoma retko uzima hranu, da ju je razvod od Breda Pita gurnuo preko ivice, i da je ona iz osvete ukrala njegovu odeću.

Komentari na ovaj post Pereza Hiltona se množe. Neke je naslovna strana naljutila, neki se nadaju da će Anđelina uspeti da se ugoji, pojedini su prema glumici pomalo oštri (ali ne u meri kao pomenuti list), ne tako mali broj njih veoma kritikuje ovakvo pisanje "National Enquirer", a neki se prisećaju da je upravo on među prvima najavio promenu pola Brusa Dženera.

Razvod Anđeline i Breda Pita koji je bio jedan od najburnijih događaja prošle godine još nije dobio epilog, jer priča o bivšim supružnicima iz dana u dan dobija nove nastavke.

Pored glumice američki list piše i o Mišel i Baraku Obami za koje kaže da je laž uništila političke planove gospođe Obame. Piše i o engleskoj kraljici Elizabeti II, ističući da boluje od upale pluća i da joj je ostalo samo dva meseca života.

Izvor: zena.blic.rs/Informer.rs

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.