NEMA JOJ RAVNE: DIPL. STANIJA o ekonomskom standardu i pravim vrednostima (VIDEO)

Dobrojevićeva se pohvalila kako je radno dočekala Novu godinu, ali da će muzici tek ozbiljnije da se posveti i dokaže na tom polju.

Nakon pobede u Farmi dostigla sam vrhunac kao devojka koja ima veliki medijski prostor, naslovne strane… Odlučila sam da se povučem, diplomirala sam ekonomiju na državnom fakultetu – hvalila se Stanija, a potom ju je Predojević upitao da li ona sebi deluje kao diplomirani ekonomista.

Privatno da, medijski ne. Ne biram ništa što je lako, pa samo tako želela da idem stopama svog oca koji je takođe diplomirani ekonomista, a ovo što radim trenutno je kako ja kažem, mladost, ludost… U budućnosti ću se baviti nečim što nema veze sa godinama. Na primer diplomatija, humanitarni rad… – objasnila je Stanija.

Voditelj ju je potom zamolio da prokomentariše ekonomsku situaciju u našoj zemlji.

Ekonomski standard nam je loš, a prave vrednosti su pale u drugi plan – bila je kratka Dobrojevićeva, ali ju je Srđan ispreskakao novim pitanjem.

Koje su to prave vrednosti? Po vama se ne bi reklo da postoji ekonomska kriza – rekao je Predojević, a Stanija je odlučila da da savet mladim studentima kao odgovor na ovo pitanje.

Bila sam uvek odličan đak i uvek imala desetke na fakultetu, pa sam otišla u Ameriku da radim pet meseci. Bila sam krupije u kazinu i imala platu od 1.000 dolara, što je lepa suma. Ona sam ostala da radim kako bi sebi mogla da priuštim kola, stan, laptop… I to bih svima savetovala – završila je Stanija.

Izvor: Alo!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.