ZAPOSTAVLJENA I UVREĐENA: Rada zbog Prijovićeve napušta "Grand"?!

Nekadašnja uzdanica "Grandovog jata" veoma je nezadovoljna i besna zbog svog statusa u izdavačkoj kući iz koje je potekla, a razlog za to je, ni manje ni više, nego Prija!

Njih dve do sada se nisu sukobljavale, čak su imale korektan, kolegijalan odnos, ali poslednjih meseci sve se promenilo. Otkad je Prija u žiži javnosti, prvenstveno zbog ljubevne veze s Filipom Živojinovićem, prvi čovek "Granda" Saša Popović procenio je da njoj treba dati više prostora u medijima. To je najviše zasmetalo Radi, koja je u "Grandu" već deset godina. Zato je odlučila da potraži drugu izdavačku kuću.

- Smučilo mi se da novopečene zvezdice stavljaš u prvi plan, a ja da ti popunjavam rupe u emisiji kad te drugi ispale. Zato ću potražiti drugog izdavača - prenosi izvor Radine reči i dodaje da pevačica više nema ugovor s "Grandom":

- Ona je sada slobodna, tako da je za Popovića više ništa ne vezuje. Njegovo ponašanje doživljava kao izdaju i mnogo joj teško pada što je zapostavljena.

Veliki skandal izbio je kada je objavljeno da se Rada povlači iz žirija takmičenja "Neki novi klinci" jer, navodno, ne može sve da postigne. Međutim, to je bio samo pevačicin izgovor da napusti "Grand".

- Komentari kolega, ali i samog Popovića da stalno kasni na snimanje dolili su ulje na vatru, pa je samo ubrzala svoju odluku da napusti "Grand". Od tada se pojavila samo u jednoj "Grandovoj" emisiji, dok je na ostalim televizijama bila redovan gost. Rada time Saši želi da poruči da zaboravi na njenu lojalnost i da sad svu svoju pažnju može slobodno da usmeri ka Aleksandru Prijović - ispričala je Radina prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti.

Izvor: Kurir

Pogledajte još