BOŽIĆ U KASIDOLU: Za tradiciju uvek mora da se ima vremena!

Pevačica priznaje da je i nju malo uhvatila prehlada tokom proteklih dana, ali to je neće omesti da uživa u božićnim praznicima i u tradiciji koja se vezuje za taj praznik.

Dragana sa porodicom najradosniji hrišćanski praznik proslavlja u Kasidolu, selu koje je proslavila i za koje je emotivno vezana.

Luče iz Kasidola smatra da je opasno za jedan narod da se odrekne svoje tradicije.

– Narod bez tradicije je kao kuća bez temelja – rekla je Dragana za „Alo!” i dodala:

– Za tradiciju uvek mora da se ima vremena. Iako već godinama živim u Beču, tradicije se nisam odrekla, a naročito svega što je povezano s Božićem. Ako se odreknemo svega toga, to je onda daleko opasnije nego što sam mislila. Osim tradicije, važno je da sačuvamo porodicu. Porodica je najvažnija i iz porodice se sve preslikava na društvo - rekla je pevačica za „Alo!“.

Uoči Božića, Dragana je predstavila sedam novih pesama, koje su samo deo albuma, koji će uskoro biti objavljen. Ona je zadovoljna prvim reakcijama publike.

Dragana tvrdi da za nju nije izazov to da objavi što više pesama, a ne samo jedan singl, kako je sada trend, već je za nju to moralna obaveza.

– To je moralna obaveza i prema mojoj dosadašnjoj karijeri i prema mojoj publici, i to publici koja od mene očekuje različite stilove. Imam šaroliku publiku i neko od mene očekuje pravu „dvojku“, pravi narodnjak, a drugi očekuju neke brže i modernije pesme. Na albumu će biti 15 pesama i samo je pitanje dana kada će biti objavljen – navela je Dragana.

Izvor: alo.rs

Pogledajte još