POMIRENJE: Anđelina i Bred izdali prvo zajedničko saopštenje od rastanka!

Poznati par obavestio je javnost da su uspeli da reše svoje nesuglasice i da su se dogovorili da zapečate sve sudske dokumente njihove brakorazvodne parnice kako bi zaštitili svoje šestoro dece.

- Obe strane i njihovi zastupnici potpisali su ugovore da zaštite privatnost svoje dece i porodice tako što će svi dokumenti ostati poverljivi, i tako što će angažovati privatnog sudiju koji će donositi sve neophodne pravne odluke i omogućiti da se sva preostala pitanja reše u što kraćem roku. Roditelji su posvećeni tome da zajedno usmere svoje snage kako bi ostvarili oporavak i ujedinjenje - rekli su Bred i Anđelina u saopštenju za CNN.

Bred i Anđelina trenutno su u središtu teškog razvoda i borbe za starateljstvo nad njihovom decom. Anđelina traži fizičko starateljstvo nad decom, dok Bred želi da se zajedno staraju o deci.

Pre mesec dana Pit je zatražio hitno saslušanje kako bi se zapečatili sudski papiri zbog privatnosti njihove dece, ali je ovaj zahtev odbijen.

Iz Anđelininog tima tada su rekli da on na taj način pokušava da zaštiti sebe, a ne decu, te da strahuje da će javnost "saznati strašnu istinu o njemu".

Anđelina trenutno ima puno fizičko starateljstvo nad decom, dok Bred sme da ih posećuje samo uz prisustvo terapeuta.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još