Besplatan online promo čas Kundalini joge sa Natašom Vukoje!

Nema više izgovora od sada možete praktikovati jogu iz svog doma!

Za sve vas koji želite da praktikujete Kundalini jogu sa sertifikovanim joga učiteljom Natašom Vukoje, ojačate čitavu muskalaturu, ali i duh, pozitivno vibrirate, promenite loše navike, podstaknete sebe na promene, i sve to u toplini svog doma, idealan izbor su – ONLINE časovi.

Po kom principu funkcionišu ONLINE casovi Kundalini joge?

Mnogo je jednostavnije nego što mislite, dobijate link na koji samo treba da kliknete i direktno se konektujete u salu za vežbanje. (klikom OVDE) To možete učiniti na tabletu, mobilnom telefonu, kompjuteru… Važno je napomenuti da ONLINE časovi Kundalini joge funkcionišu potpuno indentično kao da radite uživo. Moderno doba nameće mnogo obaveza, kuća, porodica, šef, fakultet.. Ponekad imamo osećaj da želimo da se posvetimo sebi, ali ne uspevamo da se organizujemo. Upravo tada su rešenje ONLINE časovi, jer vežbate od kuće, relaksirani i usmereni samo na sebe i svoju energiju.

Sta čini Kundalini jogu?

Kundalini jogu čine dobro odabrane statičke poze (asane), dinamični pokreti, vežbe disanja, meditacije, pevanje mantri. Praktikovanje Kundalini joge će vam pomoći da balansirate vaš endokrini sistem i da ojačate vaš nervni sistem, da otkrijete vaše stvaralačke sposobnosti.Ono što je specifično za Kundalini jogu, je to da ne postoji idealna poza, ne postoji ispravljanje i korigovanje za vreme rada. Za praktikovanje Kundalini joge nije potrebno nikakvo predhodno iskustvo Uz sve instrukcije učitelja za vreme časa fokusirani ste na sebe, na svoje telo i ono sto se dešava u vama. Suština je samo u vama, u pomeranju granica, uklanjanju blokada, povezivanju sa najčistijim delom vašeg bića. Vise o Kundalini jogi mozete naći na sajtu www.natasavukoje.com/kundalini-joga/

Ko je Nataša Vukoje?

Nataša Vukoje je učitelj Kundalini joge ,Praktičar Rekonekcije i Rekonektivnog isceljivanja i trener za Lični razvoj. Posle uspešne košarkaške karijere, okrenula se psihologiji i alternativnoj medicini, i sada je jedan od prvih Učitelja Kundalini joge na našim prostorima. Jedini je ucitelj u nasoj zemlji koji radi na principu praktikovanja ONLINE joge.

Natašin rad se takodje zasniva i na individualnom i grupnom radu sa klijentima, organizovanju razlicitih radionica, seminara, i uredjivanju sajta koji zauzima posebno mestu među konceptima zdravog života u Srbiji. www.natasavukoje.com

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.