KONAČNO PRONAŠLA LJUBAV: Jelena se seli na Kipar, svadba u maju!

Jelenina prva ljubav, kiparski biznismen, nedavno je nakon 20 godina ponovo uplovio u njen život i pomrsio konce.

Golubovićeva će se uskoro preseliti na Kipar, dok će svadbena ceremonija najverovatnije biti održana krajem maja ili početkom juna.

Višestruka pobednica rijalitija se pre mesec dana pomirila sa čovekom sa kojim je pre 20 godina bila u vezi i otkad su ponovo zajedno, skoro da se ne razdvajaju.

Kako je Jelena kod njega dočekala Novu godinu, strasti su se rasplamsale i on nije želeo da čeka više, već joj je predložio da se preseli kod njega. Osim toga, oni su razgovarali i o venčanju, koje bi bilo na obali mora krajem maja ili početkom juna, kada je lepo vreme, a ne prevelika vrućina, kako bi svatovi mogli da uživaju – kaže izvor upućen u čitavu situaciju.

Jelena ne želi da otkriva ime svog dečka jer su on i njegova porodica vrlo uvaženi na Kipru. Njima ne odgovara provlačenje po novinama i ona se boji da joj natpisi mogu ugroziti vezu, naročito što su je njegovi roditelji tek prihvatili, jer su upravo oni bili ti koji su ih pre 20 godina razdvojili. Jelena je tada tek završavala srednju školu, pa su ga njegovi na silu oženili devojkom sa Kipra, od koje se u međuvremenu razveo – objašnjava izvor.

Rediteljka i biznismen su Novu godinu dočekali u hotelu na Kipru, gde su i počeli da se zabavljaju pre dve decenije, tokom njenog letovanja.

On bi uskoro trebalo da dođe u Beograd u posetu njenoj majci i baki, a tada će i povesti Jelenu sa sobom na Kipar. Golubovićeva je veoma srećna jer se zaista zaljubila, iako je svesna da će joj nedostajati Beograd. Međutim, uticaj njenog dragog na Kipru će joj sasvim sigurno otvoriti vrata mnogih tamošnjih pozorišta, u kojima bi mogla da režira. Jelena je sve vreme učila grčki, još od njihovog prvog susreta, tako da priča kao da joj je maternji – ističe izvor.

Ne mogu ništa da vam potvrdim da mi se ne izjalove planovi, a i zaista ne bih više u javnosti toliko pričala o svom partneru. Obećavam da ću vam javiti lepe vesti – pomalo šturo rekla je Jelena, koja je očigledno odlučila da poštuje volju svog dragog i da se povuče iz medija.

Izvor: Alo!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.