CIFRA OD KOJE SE VRTI U GLAVI: Dara prodala dečku stan bez popusta!

Pevačica je pre nekoliko meseci odlučila da proda nekretninu, koju je na kraju za 80 hiljada evra kupio njen izabranik.

- Dara je dugo razmišljala šta da radi sa stanom u Novom Sadu, jer tamo niko nije živeo, pa je odlučila da ga proda. Kako je imala dosta poslovnih obaveza, ona nije stizala da se bavi prodajom i svom dragom je rekla da hoće da se reši te nekretnine, a on se oduševio. Iako ima nekoliko stanova u Beogradu i Novom Sadu, Duško je neko ko želi da ulaže u nekretnine, pa je odmah rekao da želi njen stan. Ona je bez razmišljanja pristala i bez problema su se dogovorili oko sume - priča izvor blizak pevačici i dodaje:

- Reč se o stanu u centru Novog Sada, koji ima oko 70 kvadratnih metara. Zaista je stan na dobroj lokaciji. Ona je Dušku tu nekretninu prodala za 80 hiljada evra. Čim je preuzeo stan, Duško je počeo sa renoviranjem. U tome mu poslednjih dana pomaže i Dara - kaže izvor blizak Bubamari.

On dodaje da njih dvoje planiraju zajednički odlazak na odmor.

- Duško igra košarku za klub "Krka" iz Slovenije, a Dara pomno prati sve njegove utakmice. Kada je Duško igrao sa svojim ti-mom u Beogradu protiv Crvene zvezde, ona ga je bodrila sa tribina. Kako mu u maju ističe ugovor sa "Krkom", par već pravi planove za zajednički odmor. Naime, Dara je već uplatila aranžman za Maltu, gde će provesti dve nedelje. Oni će se tada maksimalno posvetiti jedno drugom, jer sada nisu u mogućnosti, pošto je Duško zbog poslovnih obaveza više u Sloveniji nego u Srbiji. Pevačici ova razdvojenost teško pada, ali svaki slobodan trenutak njih dvoje koriste da se vide - završava priču izvor.

Podsećanja radi, početkom jeseni uplovila je u vezu sa Duškom. Njih dvoje su se upoznali baš u Novom Sadu, a varnice su sevnule na prvi pogled. Upoznali su ih zajednički prijatelji na jednom porodičnom slavlju. Dara nikada nije pričala o detaljima njihove veze, ali da je srećna najbolje pokazuje osmeh koji poslednjih meseci ne skida sa lica.

Izvor: Alo!

Pogledajte još