NEBOJŠA GLOGOVAC: Važno je da deci povratimo veru u hrabrost, poštenje i ljubav!

Ovako je naš proslavljeni glumac Nebojša Glogovac opisao zbog čega je važno da ulažemo u decu, kao i koje vrednosti bi trebalo da prenesemo generacijama koje dolaze. On je u video intervjuu, snimljenom u okviru zajedničke kampanje UNICEF-a i magazina WANNABE – „WannaGive- jer je tuđa sreća i moja sreća“,istakao da ga, kada je reč o ljudima iz njegovog neposrednog okruženja, najviše inspiriše njegova verenica, ali je i pozvao sve da se priključe Klubu prijatelja UNICEF-a kroz redovne mesečne donacije.

Činjenica da dajemo jer se dobro osećamo, ima tu jednu fleku. Hrišćanstvo i neka druga učenja propovedaju da poklanjamo od srca, ne misleći o tome ni koliko ni šta smo pružili, da kada leva ruka daje, desna ne zna koliko. Međutim, mi dajemo, jer verujemo da smo dobri ljudi zbog toga što smo nekome pomogli. Ali dobro, neka je tako“, rekao je popularni glumac u svojoj iskrenoj video priči.

UNICEF u Srbiji i WANNABE magazin su pokrenuli zajedničku kampanju „WannaGive – jer je tuđa sreća i moja sreća“ sa ciljem promovisanja humanosti i davanja. Tokom nje ambasadori UNICEF-a i poznati glumci, muzičari i TV lica, poput Nataše Miljković, Aleksandra Radojičića, Jelene Gavrilović,Tamare Krcunović, Bojana Perića i brojni drugi, govore kroz seriju video intervjua, o značaju darivanja, solidarnosti i altruizmu.


Informišite se o tome kako da postanete redovni donator, član Kluba prijatelja UNICEF-aovde.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.