#AutoForum2017 – Ambasador Italije Đuzepe Manco otvara regionalni forum 21. marta u Beogradu

0

Color Media Communications, najveći organizator konferencija u SEE regionu i Sat Media Group, najveća medijska kuća iz automobilske industrije, za vreme Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, organizuju #AutoForum2017 – regionalni forum o automobilskoj industriji.

Forum se održava 21. marta u hotelu Radisson Blu Old Mill.

#AutoForum2017 je mesto okupljanja svih relevantnih stručnjaka i brendova iz oblasti automobilizma. Cilj foruma je razmena znanja, povezivanje profesionalaca iz ove oblasti, kao i unapređenje prodajnih i marketinških strategija i tehnika. Takođe, cilj je i da se podstakne saradnja i povezivanje kompanija iz oblasti automobilizma, osiguravajućih kompanija i banaka.

Forum otvaraju: Goran Knežević, ministar privrede u Vladi Republike Srbije i Nj. E. Đuzepe Manco, ambasador Italije u Beogradu.

Na forumu će se kroz dve studije slučaja i četiri panela govoriti o izazovima primene autonomnih/samovozećih automobila, autoindustriji kao pokretaču unapređenja znanja i veština, električnim vozilima kao budućnosti, sadašnjosti ili iluziji, kao i o automobilskom tržištu i trendovima.

Sve informacije o učešću možete pogledati na zvaničnom sajtu www.color.rs/autoforum2017

Foto: Color Media Communications

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.