POTRESNA ISPOVEST PEVAČICE: Ja sam od noćas udovica!

Kontroverzna zvezda, koja je već u nekoliko navrata šokirala javnost svojim ponašanjem, objavom na Fejsbuku oprostila se od dečka i poručila da je od danas udovica.

- Sedam sati sam gledala samo tvoju sliku jer si za ljude bio narkoman nedostojan sahrane. Meni si sve i ostaćeš. Pokušaću da te učinim živim kroz pesme i knjige. Jer sada kada si fizički nestao zbog smrdljivog šprica i mene je samo pola. Nisi ti srećo mogao drugačije, previše si shvatao koliko je smrdljiv ovaj svet. To go*no te je spasavalo bola i realnosti koju život nosi. Razumem te ljubavi jedina i dušo moja napaćena. Šta sad i koga da zamišljam noću kada legnem. Eto, emotivno sam sazrela, bolje da nisam. Spavaj mirno oko moje najlepše, ja sam od noćas udovica - napisala je ona.

Dunji su pratioci izjavili saučešće, a ona im je odgovorila:

- Hvala mnogo i toliko mi sad znači to prosto i ljudsko saučešće, a nažalost tako malo sam ga dobila.

Podsetimo, Dunja je i sama imala problem sa porocima, o čemu je otvoreno govorila. Priznala je da se lečila od alkoholizma, ali i da je "gorela u paklu droge".

Pre tri godine prešla je u islam i to je nazvala najboljom odlukom u životu, a u poslednjih nekoliko godina živela je u Prištini. Letos je privukla pažnju javnosti kada je objavila svoje fotografije na kojima je krvava i u modricama. Rekla je da je dobila batine u jednom kafiću u Prištini zato što je Srpkinja.

Izvor: blic.rs

Pogledajte još