HUMANITARNI DOGAĐAJ U MANDINU ČAST: Emisija "S one strane duge" uživo u Sava centru!

0

U čast nedavno preminulog glumca Milorada Mandića Mande, emisija "S one strane duge" biće pripređena uživo u Velikoj dvorani Sava centra 27. januara od 20 časova. Događaj je humanitarnog karaktera i 80 odsto novca od prodatih ulaznica biće podeljeno Humanitarnoj fondaciji BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić i Podrži život.

Dugogodišnja producentkinja dečje emisije čiji je Manda bio voditelj, Mirjana Sajković, upriličiće muzičko-scenski spektakl. Biće 10 igara koje su edukativno zabavnog karaktera. Sve igre u kojima će se preko 50 odraslih takmičiti, umesto dece u studiju, su plod remek dela koja je Manda kreirao i uz koji su mnoge generacije odrastale.

Pripremajući DVD izdanje dečjih emisija, gledajući i podsećajući se vremena kada je program stvaran, rodila se ideja da deo igara koje smo imali u raznovrsnim studijima, na beogradskim bazenima, Adi Ciganliji i Egiptu, budu predstavljena, odigrana od starne glumaca, sportista, muzičara, takoreći velike dece na bini Sava centra“, kaže Mirjana Sajković.

Pridružite nam se da stvaramo čaroliju sa osmehom na licu! Dođite da svi kažemo Mandi jedno veliko: hvala!

Budimo humani!

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.