ANJA MANDIĆ: Ne želimo da imamo ništa sa manifestacijom "S one strane duge", karijera i ime mog supruga se zloupotrebljavaju

Supruga glumca Milorada Mandića Mande, koji je preminuo 15. juna prošle godine, glumica Anastasija Anja Mandić, izdala je saopštenje za javnost u kojem navodi da "porodica Milorada Mandića Mande ni na koji način ne učestvuje u realizaciji " manifestacije "S one strane duge", koja će se održati u Sava centru 27. januara ove godine.

Anja je saopštenje napisala na Fejsbuku, a mi ga prenosimo u celosti:

- Porodica glumca Milorada Mandića Mande ovim putem obaveštava javnost da ni na koji način ne učestvuje u organizovanju i realizaciji programa u Sava centru 27.1.2017. godine pod naslovom "S one strane duge". Njegovi najbliži saradnici i kolege, za koje smatramo da treba da budu neizostavni deo takvog programa, se takođe neće odazvati pozivu da učestvuju, zeleći da, na taj način, ispoštuju stav i osećanja porodice.

Takođe vas obaveštavamo da porodica ne želi da raspolaže novcem sakupljenim od prodatih ulaznica ili zarađenim na bilo koji drugi način od ovakve manifestacije, jer smatramo da se njegovo ime i njegova bogata karijera u ovom slučaju zloupotrebljavaju.

Kao istaknuti umetnik Milorad Mandić Manda nije zaboravljen, njegove brojne uloge u filmovima i serijama, koje još imamo privilegiju da gledamo, se i dalje emituju, te smatramo da je suvišno praviti bilo kakav omaž ovog tipa.

Iskreno nam je žao što smo dovedeni u situaciju da se, na ovaj nacin, obraćamo javnosti i poštovaocima Mandinog lika i dela, ali dok pravni sistem ne uspostavi efikasno rešenje da se ovakve stvari ne dešavaju, a porodica i njena prava zaštite...

Hvala na razumevanju. Porodica Mandić.

Izvor: Blic

Pogledajte još