8.500m2 ledene čarolije u Beču!

Za klizače početnike obezbeđeno je posebno klizalište od 550m2. Grad Beč je i ove godine pozvao predškolske ustanove i škole na besplatno klizanje ispred skupštine. Ova akcija važi radnim danima od 9 do 16 časova. Klizalište za početnike pretvara se svakog radnog dana od 17 do 22 časa u staze za bavarski karling. Pored zabave posetioci mogu da očekuju i raznovrsnu kulinarsku ponudu.

Posetioci će moći da se odmore u alpskoj kolibi i na sunčanoj terasi sa pogledom na gradsku skupštinu dok uživaju u gastronomskim specijalitetima. Svi spratovi alpske kolibe su pristupačni i osobama sa invaliditetom. Ove godine kulinarski program počinje već sa doručkom. Inovativni štand organske pekare svakodnevno nudi sveže kiflice.

Tradicionalno omiljena jela kao što je dimljeni losos koji se priprema na otvorenoj vatri, 25 vrsta sveže pečenih badema ili carske mrvice i krofne biće i ove godine u ponudi. Prvi put ove godine posetioci će imati priliku da probaju i švedske specijalitet na jednom od štandova.

Pogledajte još