TREĆA SREĆA: Mateja Kežman ponovo staje na ludi kamen!

Proslavljeni fudbaler planira da kupi komforan stan na Vračaru, u kojem će živeti Emilija s Lazarom, Jakovom i Aleksandrom jer su sad podstanari. Bivša gospođa Kežman ima nekretninu, ali ona nije dovoljno prostrana za život četvoročlane porodice, pa je morala da iznajmi veći. Kako više ne bi davala pare na tuđ stan, Kežman je rešio da joj obezbedi veći životni prostor, jer će u njemu živeti i njegova deca.

- Kad su se Emilija i Kežman razveli, njoj je ostao stan u beogradskom naselju Oaza, koji iznajmljuje i od polovine te kirije rentira drugi stan u kojem živi sa decom. Mateja ih je nedavno obradovao kad im je rekao da će im kupiti stan, a oni da izaberu lokaciju i kvadraturu. Emilija je izabrala Vračar jer su njena deca navikla na taj kraj zbog škole i društva - kaže dobro obavešteni izvor.

Emilija je potvrdila novinska saznanja.

- Mateja i ja smo nakon razvoda ostali u dobrim odnosima. Sve što radi, radi isključivo zbog naše dece. Tu vašu informaciju zaista ne bih komentarisala zato što se to tiče samo moje porodice i znate da ja takve stvari nikad nisam iznosila u javnost, a sigurna sam da ne bi ni Mateja - rekla je Emilija, dok Mateja nije odgovarao na pozive.

Emilija i Mateja sudski su se razveli pre dve i po godine, nakon 11 godina braka. Oni su se sporazumno dogovorili oko podele njegove imovine vredne 15 miliona evra, kao i oko visine alimentacije.

Kežman je u međuvremenu živeo u vanbračnoj zajednici s Marijom Perković, koja mu je rodila sina Filimona.

A photo posted by Mateja (@kezman888) on

Izvor: Kurir

Pogledajte još