10 stvari u sobi koje sabotiraju vaš seksualni život

Ovih 10 stvari može uticati na loš seksualni život:

1. Mobilni telefon
– trebalo bi da se posvetite osobi s kojom ste u krevetu, a ne surfovanju i odgovaranju na poruke.

2. Televizija - ako želite seks u krevetu, televiziju ograničite na dnevnu sobu. Ovako ćete se ulenjiti, gledati filmove i zaspati, a od akcije neće biti ništa.

3. Prljava posteljina - nimalo seksi, pogotovo ako ste sami i želite ozbiljnu vezu. Svako ko to primeti sigurno će razmisliti da li će se vratiti u vaš krevet.

4. Gomila rublja - nije nimalo privlačna jer će vam samo odvući misli od partnera.

5. Boja zidova
- jedna britanska studija pokazala je da ljudi, čije su spavaće sobe obojene u sivo, imaju najmanje seksa. Najviše seksa doživljavaju oni u ljubičastim sobama.

6. Tragovi bivših
- bilo kakvi ostaci iz prethodne veze mogu da budu veliki ubica vašeg seksualnog života ako potencijalni partneri to vide.

7. Neprijatni mirisi
- što soba lošije miriše, to su šanse za seksom manje. Logično. Provetrite sobu, promenite posteljinu, zavese i upalite mirisnu sveću.

8. Pogrešne stvari na noćnom ormariću
- zamislite da na njemu držite sliku svoje mame i vaša buduća devojka je ugleda u strastvenom trenutku. Sigurno joj neće biti prijatno. Učinite spavaću sobu oazom za spavanje i maženje, sve ostalo premestite u neku drugu prostoriju.

9. Loša umetnost
- umesto dosadnih pejzaža izaberite sliku koja je uzbudljiva, dinamična i deluje nadražajno na čula. Takođe može biti pejzaž, ali ne dosadan.

10. Fluorescentna svetla – često nisu prijatna, niti išta lepo izgleda pod njima, niti vidite normalno. Ne treba govoriti da nisu ni malo seksi.

Izvor: 24sata.hr

Pogledajte još