OSLOBODI INSTINKT: Humanitarni hip-hop festival 2 HOT 4 STAGE!

Održava se treću godinu za redom, i ima za cilj da od 16. do 19. februara okupi veliki broj umetnika ulične scene bivše SFRJ, kao i inostranih umetnika koji će gostovati na ovom zanimljivom festivalu u Mikser House-u u Beogradu.

U holu tržnog centra Delta City, 16. februara plesači će najaviti festival flashmob đuskanjem, te pozivaju sve zainteresovane da im se priključe.

Kako je hip hop subkultura koju prate 4 osnovna elementa – grafiti, ples, MC-ing i DJ-ing, talentovane grupe i pojedinci imaće priliku da se oprobaju u različitim takmičenjima i nastupima koji će se odvijati u sve četiri navedene delatnosti. Festival u organizaciji istoimene plesne ekipe “2Hot4Stage”, traje puna tri dana i podrazumeva celodnevne i večernje programe - nekoliko organizovanih žurki, plesne radionice kao i tribinu na kojima će se širiti znanje i diskutovati malo više na temu urbane kulture.

Ovaj događaj predstavlja mesto okupljanja, međusobnog povezivanja i razmene pozitivne energije srpskih i inostranih Hip Hop umetnika, a pod simboličnim sloganom "Oslobodi instinkt", ove godine će imati i humanitarni karakter o čemu će se više govoriti pred sam događaj.

Više saznajte i na Facebook eventu klikom ovde.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.