Totenhem pobedio, Liverpul igrao nerešeno

BEOGRAD, 26. januara 2010. (Beta) - Fudbaleri Totenhema pobedili su Fulam sa 2:0 i učvrstili se na četvrtom mestu engleske Premijer lige, dok je Liverpul odigrao bez golova sa Vulverhemptonom, u utakmicama 23. kola engleskog šampionata.

Totenhem je na svom terenu pobedio Fulam golovima Pitera Krauča i Dejvida Bentlija. Ekipa sa Vajt Hart Lejna se 12. pobedom u prvenstvu učvrstila sa 41 bodom na četvrtom mestu na tabeli, koje vodi u Ligu šampiona, dok je Fulam ostao na devetom sa 27 bodova.

Liverpul je odigrao bez golova u gostima protiv Vulverhemptona. Izabranici Rafaela Benitesa sada su peti sa 38 bodova, koliko ima i Mančester siti na šestom, ali i dve utakmice manje. Reprezentativac Srbije Nenad Milijaš igrao je do 73. minuta za ekipu Vulvsa, koja je na 17. mestu sa 20 bodova.

Bolton je na svom terenu pobedio Barnli sa 1:0 i tako se "odlepio" sa pretposlednjeg mesta na tabeli. Do pete pobede u šampionatu ekipa sa "Ribok" stadiona došla je golom Čung-Jong Lija.

Fudbaleri Boltona sada su na 15. mestu sa 21 bodom, dok je Barnli u zoni ispadanja, na 18. poziciji sa 20 bodova.

Fudbaleri Portsmuta i Vest Hema su podelili bodove 1:1. Portsmut je ostao na poslednjem mestu na tabeli sa 16 bodova i očekuje ga teška borba za opstanak u Premijer ligi, dok su "čekićari" u nešto boljoj situaciji, sa 21 bodom zauzimaju 15. mesto.

Preostale utakmice 23. kola igraju se u sredu:

Čelsi - Birmingem

Aston Vila - Arsenal

Blekburn - Vigan

Everton - Sanderlend

Fudbaleri Mančestera i Hala su ranije odigrali utakmicu 23. kola, tada je aktuelni šampion slavio sa 4:0.

Pogledajte još