PONOVO MALER U ŠVAJCARSKOJ: Milica Pavlović opljačkana, ukrali joj 3.120 evra!

Pevačica je imala nekoliko slobodnih dana koje je odlučila da provede u Cirihu, gde inače često odlazi kad ima vremena. Međutim, kako saznaje Kurir, Milici se poslednjeg dana desila neprijatna situacija, i to u kafiću u kojem je bilo dosta ljudi.

Pavlovićeva je izašla na piće s drugaricom i uopšte nije ni primetila kad joj je neko iz torbe izvukao novčanik s novcem!

“Milica je shvatila da joj nema novčanika tek kad je htela da plati račun. Prvo je pomislila da ga nije ni ponela iz stana, pa je pozvala oca da to proveri. On joj je rekao da novčanik nije kod kuće, pa je Milica zamolila konobare da provere na sigurnosnoj kameri da li joj je neko ukrao novac, pošto je bila gužva oko njenog stola. Ispostavilo se da je nepoznati mladić iz njene torbe vešto izvukao novčanik i udaljio se iz lokala”, rekao je sagovornik i dodao da Milica ipak nije htela da prijavi taj slučaj policiji.

Podsećamo, Pavlovićevu su pre samo nekoliko dana neprijatno iznenadili birokratski problemi u Švajcarskoj, zbog kojih su nadležni organi bili primorani da joj oduzmu pasoš, pa pevačica nije mogla da napusti zemlju.

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još